SuperStar

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ťažká noc

Už ide do tuhého a bude ešte horšie.

SuperStar v divadle, zdroj bleskovky.skPodobne ako kandidáti na Českú SuperStar, práve teraz v Bratislave vedú tuhý boj o postup do ďalšieho kola.

V prvom kole si každý zaspieva čo hrdlo ráči, podľa vlastného výberu.

75 šťastnejších potom naštuduje pieseň podľa zadania: slečny Modrá od Jany Kirschner a mládenci Voda, čo ma drží nad vodou od Joža Ráža z Elánu. Toto sito ďalej prepustí len 60-ku, ktorá cez noc naštuduje spoločné vystúpenia. Z nich sa vyberie 50, ktorý sa už dostávajú do televízneho finále.

Potom postupne päť týždňov uvidíme 10 finalistov. O ich osude už rozhodujú diváci. Porota prispeje svojím odborným hodnotením, ale o tom kto bude SuperStar rozhodne národ pred obrazovkou. SMS hlasovaním diváci rozhodnú o dvojici, ktorá postupuje ďalej. Takto sa v piatich večeroch poskladá super desiatka.

V ČR sa vyberalo "len" zo 40. Teda každý večer sa rovnakým spôsobom vybrala dvojica, ale v piatom priamom prenose ešte raz dostali desiati nepostupivší ešte jednu šancu. Z nich diváci vybrali jedného a druhý postúpil s takzvanou divokou kartou od poroty.


..:SuperStar:.. | stály odkaz

Komentáre

  1. Už máte...
    ...taky sovjí Dajdou?
    publikované: 09.10.2004 12:04:51 | autor: Henz (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. oprava
    svojí...
    publikované: 09.10.2004 12:05:14 | autor: Henz (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014