SuperStar

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Boj až do poslednej minúty?

Boj medzi Aničkou Dajdu a "takovej je život" je až neskutočne na ostrie nože. Vo vedení sa každú chvíľu striedajú obidbe uchádzačky o post generála.

Záujem fanúšikov o "Hvězdnú pěchotu" a ich snaha dostať do vedenia svojho favorita vedie k zaujímavému javu. Rozdiel v počte hlasov medzi súťažiacou č. 3505 a č. 3469 je v rádoch jednotiek, maximálne desiatok hlasov, keď celkový počet hlasov oboch slečien prekrošil 15.000. Vydrží na čelnej pozícii Anička až do záveru, alebo chuť poraziť ju a nedopriať jej ani takúto "výhru" bude silnejšia a vo finále jej doteraz neohrozenú pozíciu spred nosa vyfúkne jej rivalka?

Až potom by bol namieste text "takovej je život..." a slečna č. 3505 môže opäť spokojne rozhodiť vlasy. Slečna č. 3469 môže zase prehlásiť: "bolo to ich rozhodnutie, bolo to zlé rozhodnutie".


..:SuperStar:.. | stály odkaz

Komentáre

  1. tak som asi vyhral...
    Dosiel som na stranky superstar hviezdnej pechoty akurat v case, kedy je stav nerozhodny 16629:16629 ... no. Tomu hovorim menit ludom zivot :)
    publikované: 17.06.2004 22:27:03 | autor: snipi (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014