SuperStar

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prvý škandál

V Bratislave ešte len skončili kastingy a už je tu prvý problém. Neúspešný kandidát sa pokusil o samovraždu.

Zdroj bleskovky.skErik nevydržal kritiku poroty, ktorej úlohou je vybrať budúce hviezdy mediálnej scény. Ich hodnotenie bolo: "Bol to vtipný pokus o travesty šou!". Tieto slova údajne ironicky predniesol predseda poroty Paľo Habera.

Erik sa rozhodol ukľudniť liekmi a vzal si ich priveľa. Jeho matka to komentovala: "Našla som ho v bezvedomí. Mal pri sebe lieky. No nestačil zhltnúť všetky. Jeho telíčku stačilo aj to, čo pojedol. Odviedla som ho ihneď na psychiatriu". Rodičia sa rozhodli podať trestné oznámenie za urážku na cti.

STV mu ponúkla vystúpenie v relácii Extra, ako prejav dobrej vole. SuperStar je pre neho už navždy minulosťou.


..:SuperStar:.. | stály odkaz

Komentáre

  1. neskusaj ked nevies
    na aku picu si tam liezol ked nevies spievat a radsej sa nauc drzat lopatu
    publikované: 21.10.2004 17:12:59 | autor: Laci (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nerob to co nevies
    kazdy kto tam siel mal ratat s tym ze bude na posmech. a ty si ale az teraz ked sa chces sudit s niekym komu nesiahas ani po maly palec na nohe. az teraz sa na tebe bude bavit cele Slovensko ako keby to nestacilo ze nevies spievat este zo seba aj idiota urobis resp. tvoji rodicia. asi si nevidel tuto relaciu v inej krajine ako je nemecko, rakusko, madarsko a pod, nuz tak ti treba, ale ak spev patri medzi tvoje priority, tak si chudak na tomto svete
    publikované: 23.10.2004 21:40:18 | autor: miska (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Neber si to tak!
    Neber to tak vážne, veď život ide ďalej a určite máš nejaké iné prednosti, ktoré ešte v živote maximálne uplatníš. Neviem koľko máš rokov, ele určite si mladý a ešte máš toho pred sebou veľkú kopu. Tak si to užívaj!!!
    publikované: 26.10.2004 11:47:49 | autor: Mima (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Hmmm.
    Erik -spev ti vobec nejde,skusil si to no prepadol si.Chlapce keby si vyzeral aspon k svetu no ani to.Takto si zo seba spravil len blba,a teraz!Teraz budes na smiech kazdemu kdo ta zbada v telke.Chlapce nemas si uz co v zivote uzit a ani to radsej neskusaj,pre istotu,keby to malo dopadnut tak ako pred kamerami.Na tvojom mieste-ozaj by som sa asi zabil.

    Ved uz ta nebude mat nikdo rad-Ved si na SMIECH.
    publikované: 02.11.2004 21:39:12 | autor: Carodej (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Zi v realite a nie v snoch.
    Zober si z toho ponaucenie aj ked tebe to uz nepomoze.


    ALE!

    Zi v realite a nie v snoch.
    publikované: 02.11.2004 21:56:39 | autor: Carodej (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. NENORMALNY CHLAPEC
    Ahoj Erik!Ty si ale riadne hovado!Nehnevaj sa na mna ale nasrat sa achciet spachat samovrazdu len zato ze naozaj nevies spievat no tak asi tomu nik nechape.Radsej uz na to nemysli,ved zivot ide dalej a ty si mlady chalan,ktory by si mal naplno uzivat zivota.Maj sa!
    publikované: 08.11.2004 11:10:34 | autor: Simonettka (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Pre carodeja
    Ahoj carodej, Ty si asi pekny blb podla toho co pises. Nerad druhym nech sa zabiju. Oni - vratane Erika - maju toho v zivote pred sebou urcite este vela pekneho. Ty s Tvojim pristupom k ludom skoncis stale len ako blb.
    publikované: 16.11.2004 14:39:39 | autor: Kuru (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Zamyslite sa - komentátori
    Pre čarodeja ale i iných: Ani neviete kto všetko je v blázincoch, aké strašné a kruté osudy si tí ludia museli pretrpieť... Tak nesúdte, lebo budú súdiť vás a veru - nik nie je dokonalý a klaždý aspon raz urobí niečo, čo nemal a za čo sa bude asi nadosmrti hanbiť. Čo vy vlastne viete o tom, čo ten chlapec v duši cítil, prah bolesti a aj citlivosti je nesmierne široký. Určite si to sám zavaril doisť, tak ho preboha ešte aj vy nekamnujte - to ste také cynické zvery?
    publikované: 17.11.2004 19:57:51 | autor: bubo (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Vsimni si
    Ahoj.Všimni si že aj napriek tomu že ti to pred kamerami nevyšlo,dostal si sa do povedomia druhých.Dá sa povedať,že si celkom známa osobnosť.Niesi sám veď ich zlyhalo viac.Kašli nato.
    publikované: 21.12.2004 09:58:00 | autor: Cicky (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. si trapny
    Pre buba,Kuru a ost. : Neviem prečo sa ho zastávate veď spievať naozaj nevie a kto si myslí že vie tak je asi riadne hluchý. No a s tým výzorom mal Paľo Habera pravdu pretože Erik(nehnevaj sa) ale naozaj vyzeráš ako tranzvestita...veď ktorý normálny chalan sa maľuje a nosí dievčenské šaty!!...mal by si sa nad sebou a nad tým zamysliet...si vážne strašný!!!
    publikované: 31.01.2005 18:22:19 | autor: miro (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014